slide-intro
Maggie

Дознај како

ПРИДРУЖИ НИ СЕ

signed photo

Дознај повеќе

Англиски Германски Грчки
wow-materialy
slide-1

Стручни наставници

Располагаме со стручен наставен кадар што работи како тим и професионално и посветено ги извршува услугите кои ги нудиме.


Видео материјали по сертифицирана WOW програма

Работа по програма и видео материјал според програмата на Steve Watts каде дечињата го изучуваат англискиот јазик од најрана возраст (3 години).


Учебници

Учебниците се секогаш прилагодени на вашите потреби. Располагаме со голем број учебници и слободна литература на јазиците кои ги учите.


Онлајн курсеви

Доколку не сте во можност да посетувате класична настава, не двоумете се да не контактирате. Нудиме и Skype часови за сите јазици и возрасти.

Информирајте се!

Уписи 2020/2021 година

 • Почетен датум: 02/10/2020
 • Проект: 1281

Уписите се во тек. Пријавете се и резервирајте си место навреме. Заинтересираните може да се пријават овде, да се јават на 078/292-520, или 032/614-400, да не контактираат на info@dzm.edu.mk, или да дојдат директно во нашите простории.

 • 30 Лекции
 • Ниво Почетен
Повеќе

Wow! Лето 2020 – ПЕТТИ ТЕРМИН

 • Почетен датум: 07/09/2020
 • Проект: 1134

ГАЛЕРИЈА

Повеќе

Wow! Лето 2020 – ЧЕТВРТИ ТЕРМИН

 • Почетен датум: 17/08/2020
 • Проект: 1127

ГАЛЕРИЈА

Повеќе

Wow! Лето 2020 – ТРЕТ ТЕРМИН

 • Почетен датум: 20/07/2020
 • Проект: 1122

ГАЛЕРИЈА

Повеќе

Wow! Лето 2020 – ВТОР ТЕРМИН

 • Почетен датум: 06/07/2020
 • Проект: 1121

ГАЛЕРИЈА

Повеќе

Wow! Лето 2020 – ПРВ ТЕРМИН

 • Почетен датум: 22/06/2020
 • Проект: 1012

ГАЛЕРИЈА

Повеќе

ПОИНАКВО ЛЕТО ЗА ВАШЕТО ДЕТЕ!

 • Почетен датум: 21/06/2020
 • Проект: 942

Ова лето на секои две недели, организираме летна програма со забавна, детално разработена и темелно осмислена едукативна содржина, прилагодена на моменталните КОВИД-19 услови.

Повеќе

Четврта отворена онлајн креативна работилница за деца од 5 до 10 годишна возраст

 • Почетен датум: 08/05/2020
 • Проект: 937

Придружете ни се на нашите онлајн работилници кои ги креираме со голема љубов во период кога поголем дел од времето децата се дома. Би сакале барем еден час во денот да им биде креативно исполнет.

Повеќе

Креативна и едукативна работилница “Friday – FunDay”

 • Почетен датум: 13/03/2020
 • Проект: 915

И овој петок двочасовна работилница наменета за деца од 3 до 13 годишна возраст. Крајот на работната недела да го завршиме со креативна и едукативна работилница на која децата ќе се релаксираат и ќе научат нешто ново.

Повеќе

Kреативна работилница пo повод 8 Март

 • Почетен датум: 06/03/2020
 • Проект: 909

По повод претстојниот празник 8 Март, во нашите простории организираме креативна работилница за дечиња од 4 до 11 годишна возраст.

Повеќе